Hoppa till textinnehållet
Vi upplever just nu tekniska problem med mailutskicken från oss.
Om du inte fått något mail gällande din pågående affär ber vi dig kolla i din skräpkorg eller kontakta oss via chattbubblan här.
Om Treddy

Vi finns för att hjälpa alla till trygga och enkla begagnataffärer.

Med en fristående helhetslösning för alla marknadsplatser.

En grupp stående människor med en liten hund framför

Vår vision

Köpa och sälja begagnat som skickas ska vara lika tryggt som att köpa nytt.

Därför jobbar Treddy mot en nollvision av bedrägerier och för att hjälpa alla att konsumera hållbart på ett tryggt sätt. Genom detta bidrar vi till ett bättre samhälle.

Uppslagen bärbar dator med en hänglåssymbol uppe till höger. Till vänster en person i helfigur som är lika hög som datorn

Minska antalet bedrägeribrott

Treddy ser till att många bedrägerier förebyggs, vilket gör det tryggare och enklare för dig att handla begagnat. Genom att färre personer blir bedragna skapas en större tilltro till marknaden och varandra.

Treddy är utformad med tillgänglighet i fokus för att skapa förutsättningar för alla människor att handla begagnat, oavsett ålder och funktionsnedsättningar. Treddy uppfyller också kraven för  WCAG 2.1 AA standarden.

Minskade klimatavtryck

Ur ett miljöperspektiv sparar begagnathandeln enorma mängder växthusgaser jämfört med ny-konsumtion. Treddy arbetar därför mot en mer cirkulär hållbarhet i samhället. Tillsammans sparar vi på jordens resurser och minskar behov av nyproduktion.

Två personer sitter vid ett grönskande träd
Två personer som håller varsitt paket

Ökad livslängd för begagnade varor

Treddy hjälper dig att positivt påverka din privatekonomi. Fler klarar av och vågar handla begagnat med Treddy. Tillsammans stärker vi kretsloppet av begagnade varor och öka varors ekonomiska livslängd, för en hållbar konsumtion.

Treddys Historia

Av begagnathandlare för begagnathandlare

Idén som kom att bli Treddy uppkom när Emil Svensson, medgrundare av Treddy, skulle köpa en begagnad kamera. Säljaren av kameran bodde i en annan del av Sverige vilket gjorde att det var för långt för att åka och hämta kameran.

Säljaren kunde däremot skicka kameran om Emil betalade i förskott. Kameran var i bra skick, priset var rimligt och säljaren kändes trovärdig.

Emil bestämde sig därför att gå med på säljarens villkor och betalade i förskott. Efter betalningen försvann både annonsen och säljaren. Emil insåg snart att han hade blivit lurad.

Med den misslyckade affären som erfarenhet och insikter om begagnathandelns problem, startade Emil Treddy, tillsammans med Jacob Lundberg.

Miljö med berg, träd, hund och en person

Kom igång och sälj din första vara med säker betalning och spårbar frakt!